25 July 2011

Cara Tukar Chat FB yang Lama


Chat korang yang sekarang ni ok tak? Aku punye K.O! Menyusahkan je adela. Tadi aku terjumpe cara-cara nak tukar chat FB kepada yang lama kat sini :  darxniq & kyrul.  So, kalau korang nak tukar jugak, ikut je eh langkah-langkah mudah kat bawah ni.


  1. Bukak FB Chat Old Version
  2. Klik Install kat bahagian atas kanan page tu (Tengok kat pic bawah kalo x prasan)  
  3. Bukak Facebook, Log-out & Sig-in semula
  4. Dah jadiiiiii :D
Klik Install


Kembali macam asal. Lebih senang nak tengok kawan2 yang online
Tapi yang ni x macam yang lagi 1 jenis chat FB, ala.... yang kita boleh asingkan friends ikut group tu.  
Aku lebih suke yang tu. Lebih praktikal :)

Aku online FB guna Google Chrome sebab cepat. Kalau korang nak try dekat Mozilla boleh jugak, tp leceh sikit. korang leh tengok cara-cara instal kat Mozilla kat kyrul.

Untuk Chat FB yang boleh asingkan group Friend List tu aku da dapat caranya. Tapi x faham la.. tengah2 hari ni bengap plak. Korang boleh tengok kt pakcikim.

Lagi 1 tutorial baru, pasal chat ni. Aku dah buat tadi dan chat tu dapat asingkan friends aku ikut group2 yang aku pernah listkan. hehehe. Like Page ni dulu.

No comments:

Post a Comment

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views