28 July 2011

Tukar DP FB, tanda sokongan pada Harimau Malaya. Aummmmm!!!!

Wahhhh.. x sabarnya aku nak tengok match malam ni. 

Malaysia lawan Singapura. 

yang turun malam ni adalah :


Khairul Fahmi Che Mat, Mahali Jasuli, Zafuan Radzak, Fadhli Shah, Asraruddin Putra Omar, Amirulhadi Zainal, Amar Rohidan, Ismail Faruqi Ashari, S. Kunalan, Abdul Hadi Yahaya, Safee Sali


tapi safiq rahim xde. sedih aku. huhuhu. tp xpe. yang lain ade :)


kol 8, Tengok kat tv je la.

Aku doakan pasukan kita menang dan dapat layak ke peringkat seterusnya nanti.

Harimau Malaya pasti boleh menang punye. Korang kan hebat. heheheh. 

Dan sebagai tanda sokongan, aku dah pun tukar profile pic FB.

And kat sini, aku letak la gambar2 Harimau Malaya untuk korang amik buat wallpaper laptop or buat profile pic FB jugak.

Layannnn~ 

Yang ni cute kan..??? 






garangnye. hehe




2 comments:

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views