01 December 2009

Bekalan Masa CutikuXD

assalamualaikum...
ha, harini aku nk tnjukkan antara stok2 movie yg bakal aku tonton d rumah masa cuti sebulan ni..hehe.
besusah payah laptop aku mendownload tu..sayang dia..hehe. kalo korang rase nk mintak, mintak la eh..kan sharing is caring..heeee~

ok2... ade cter kartun, horror n lawak..aku laya jela semua...
mule2 aku tunjuk katun la ek..sbb bnyk ni..utk adik2 ksyangan ku la..hehehehe


 
 
 
 
 
 
 
 
 

yg berikutnya cter cm ganas2 ah..aku x bape suke sgt..tp sbb rmai yg kate best, aku download jela..ehe



 

then, yg due ni aku xtau la lawak ke hape..layan jela..haha

 
 


 aku nk komen pon, ade gak yg aku xtgk lg..so, korang agk2 jela ek best ke x..hehe. ok2...jap g aku balik smnjg..flight kol 8.40pm..yess!
tinggalkan salina sensorang...huhuhu. selamat tinggal sahabat...tontonla movie2 yg aku bekalkan tu k...

6 comments:

  1. berbahagiala time cuti nie...x mcm aku ngan bebudak yg lain...tgu time nk g sampling..huhu...

    ReplyDelete
  2. gle bnyk ko download weh, aku bru download ringan2 dh hancuss laptop ku, hahah, aku punya ringan2 mungkin xame agknye, hehe, tp sume yg ko downloas, aku jamin best terutamanye yg katun2, ice age 4, 2 thums up!

    ReplyDelete
  3. cton: slamat bersampling k...XD
    pembebel: bnyk gler..kesian laptop aku..hehe. ha, Ice age mmg best!!!:D

    ReplyDelete
  4. adododoi..
    okeyh.. sok akak moon datang mo amek cerita ma akma la..
    ala luper la alamat email akma.. nak add blog akak kalo mo bc la.. haha

    ReplyDelete
  5. boleh ba kalo kau..
    dtg ah kak mun,
    murah je..
    due singgit!
    haha

    ReplyDelete
  6. makcik..ghost og gf past tu best ke?..aku nak donlod gak r..hahhah..christmas carol tu aku try donlod tpi x dpt..hampeh tol..monster vs alien tu best x weh?

    ReplyDelete

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views