02 November 2010

Funny Profiles Story BEST!!!!

Ada 1 blog baru. memang baru kot. Tapi, dalam masa yang singkat blog tu dapat banyak sambutan. Sebab dia paparkan status2 facebook. Even semua tu lawak, tapi 'watak' yang blogger tu wujudkan memang kita sebagai rakyat Malaysia, familiar dengannya. Kat bawah ni antara post-post yang aku suka.. kalau nak tengok lagi, click je kat Funny-Profiles-Story.

Thumbs up to the creator.

Sorry, pic ni kecik. korang click je kat pic tu kasi besar okay.. xtau camne nak setting da =.=''''

















p/s: Bayangkan kalau betul2 facebook, blackeberry, iphone dan semua2 nih dah ade waktu zaman dulu2.. 
      huhuhu. tak dapek den nak nolong eh... 



No comments:

Post a Comment

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views