02 February 2011

Intan Azi Nuridalis Azizan

Kalo korang baca nama ni, korang kenal x?? Aku..xkenal. tapi sekarang dah kenal. hahaha. Ape spesial tentang budak ni?? ha.. kalau korang tengok video yang pertama di, kemungkinan besar korang akan ingat dan tahu siapa pemilik nama yang agak panjang dan macam sedap ni (lagi sedap nama aku kot. ahaks)



Ha.. so, korang dah kenal and ingat?! Dia nila yang time kecik-kecik tu.. sangat comel bila menyanyi lagu Anuar Zain ni.. First time aku tengok video ni waktu kat matrik Johor. Lecturer aku tunjuk. Tapi, maaf, saya dah lupe lecturer mana yang show time tu. hehehehe.

Pagi tadi, aku jalan-jalan kat youtube, jumpe lagi satu video yang agak menarik. Budak kecik pompuan yang xde gigi menyanyi dan menari bagai superstar. Hahahhaa. Rupanya, budak Intan ni ha.. besar dah dia. Bila da besar ni, makan macam-macam lagulah yang dia nyanyi. Lagu Siti la.. Lagu Ella la.. Kalau dari kecik dah di ajar, and dia suka, makan sampai besarlah dia akan buat sebab dah jadi habit kan. Jadi, di sini saya sarankan agar anak-anak kita (bakal) di ajar dengan benda yang positif dan yang manis dipandang sahaja. hehehe.

Yang Intan ni, kira ok la.. Menyanyi je kot. cungkil bakat. Tapi kalo dah besar nanti, pandai-pandai la cari haluan yang lebih baik k. Peace ^.^v


Yang ni masa dia 3 tahun.


Mana gigi?? hahah. See, dia dah besar. Patut la aku macam kenal muka ni time first time tengok this video


Kat hotel pun sempat lagi kot..



Aku tengok, ramai gak view video-video dia ni.. boleh buat market ni dik. G la masuk bintang kecil ke.. :P

2 comments:

  1. Dlm byk2 cerita tv, ahkak plg x suka tgk yg pertandingan budak2 kecik nyanyi tuh. bintang kecil ek? Bila berlakon masing2 nak pakai lipstik! huh!

    ReplyDelete
  2. hehhe. sy pon xbrape bkenan ngn rncgn2 realiti ni. lebih2 lg yg bdk2 kecik ni. erm, cdgn sy tu xbgus sbnrnye. tp,,, hmm.. itula. huhu.

    ReplyDelete

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views