04 March 2011

Korang patut cuba voucer MilkADeal nih! Murah giler2 la~

Aku baru je tau ape fungsi MilkADeal ni. Baru sangat2. Itu pun lepas aku tengok post salah sorang kawan aku ni. Pasal ape tah.. aku pun klik kt sane. And then.. ha, tau la milkadeal tu ape. selama nih, aku tengok kat iklan MilkADeal dari Nuffnang kat blog2 je. tapi, no idea dia pasal ape. hehe

Okay, kalau korang masih ade yang tak tau ape fungsi dia. Mari saya ceritakan. hehe. Sharing is caring bah :D

Korang view la web MilkADeal & FB MilkADeal, pastu korang kena sign in guna id FB je. Klik, dan automatik sign in sendiri dan bley nmpak profile pic korang kat bahagian atas sebelah kanan web tu. Contoh kat pic bawah ni k:

Sign up punya contoh. Tu, ada profile pic FB aku. hehe.

 Lepas sign in, korang bley la view ape2 yang korang nak tau pasal benda nih. Ada macam2 voucer contohnye voucer kat bawah ni :

yang ni kalau korang nak memanjakan kuku kaki jari korang. hehe. dari rm86, korang boley dapatkan dengan harga  rm34 je. 
yang ni aku da beli voucer. rm2 je kan. hahaha. dapat 2 bijik.

Korang gila coklat?? yang ni paling sesuai. dapat 50% tu. 11 orang dah beli. and ada lagi 3 hari untuk korang dapatkan voucer ni. cepat2!!!


Peminat Button?? Wajib dapatkan okeyh. hehehe. Just tekan BELI


Yang ni aku da beli voucer dia. hanya bayar rm10, then akan dapat 3 texas TC kat suria klcc jela. memandangkan aku nak pegi sane ngn ehem2 xlama lagi. SO, saya reserved kan. hehehe. nak jugak?? klik sini.

 Korang kena baca dulu ape yang web ni tulis pada setiap promosi yang ada. Macam hotdog kat atas ni, dari 7/3 -7/5 je. pastu dalam masa 1 hari, hanya 100 orang pertama je boleh claim. and hanya di suria klcc. begitu jugak dengan promosi2 lain..

untuk first time korang sign in, memang dah di beri rm5 percuma voucer dan korang boleh tambah or beli la mana2 voucer yang korang nak. kawasan yang ada hanya kat KL, Penang, dan JB sahaja. Korang bley bayar untuk dapatkan voucer guna credit card, cimbclicks dan lain2.
Payment method. Mudah!


xde kredit card? korang bley gune online banking. Maybank2u, cimbclicks, bank islam dan lain2...
Lepas korang beli voucer, kena print voucer tu and bawak time nak claim. Tengok, kredit  saya da tinggal rm0.00 sebab tadi sdaya guna untuk beli voucer hotdog. huhu. kena topup balik kredit. tolong klik sini

Lagi satu, kalau korang promote link yang korang post kat FB or Tweet (korang akan ada id Milkadeal. Macam aku punya : http://milkadeal.com/r/11417/facebook) pastu orang lain klik dan beli, korang akan dapat rm10 voucer percuma. ha, kan bagus tu. bley topup voucer free korang. hehehe. so, korang tolong klik sini k.. hehe


Macam2 promosi. Kena selalu tengok gak. baru tau ape promosi yang latest. 


itu saje perkongsian harini. Selamat mencuba :D




P/S: aku da tebus voucher kat jeli kelapa tu. memang betul. tunjuk je voucher yang korang dah print, pastu akan dapat terus. xpayah bayar lagi sebab korang da bayar on9 or guna credit card tu. :)

3 comments:

  1. nice info..nak tanya..boleh payment guna maybank2u tak?..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views