31 July 2011

Justin Bieber Perempuan, Dani Shay~




First time tengok, memang sejibik cam JB. Dani Shay berusia 22 tahun ni adalah JB Perempuan. Mula-mula aku x caye, aku ingat ni tipu-tipu jek yang macam dulu pernah kecoh pasal JB tu sebenarnya orang tua. hahaha. Bila aku cari maklumat pasal DS ni, last2 aku caye gak.

Dia pernah masuk America's Got Talent dan korang boleh tengok video-video kat bawah ni k.. Layan~~




 Video ni best. Dia dapat masuk next stage AGT. JB yg macam dia bukan dia mcm JB. I like that statement :)





Gaya Dani ni tomboi2 kan. huhuhu

2 comments:

  1. oo pernah tgk dulu dia ni..memang sejibik lah hehehe..

    ReplyDelete
  2. @Kumbang Jingga hehehe. sy terlewat tau pasal ni. sbb tu baru post

    ReplyDelete

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views