27 October 2010

PAUL THE OCTOPUS HAS DIED

Ini bukan Paul. Ni adik dia. Cute kan? hahaha


Sorry kalau entry ni agak lewat. Aku rasa, ramai yang dah tau yang Paul ni dah xde lagi hayatnya dikandung badan. huhuhu. Semenjak Piala Dunia Bola Sepak lepas, Paul ni jadi glamour sebab dia mempunyai keistimewaan dalam menilik pasukan mana yang akan menang nanti. Dan dan dia tilik pasukan aku (Argentina) kalah. hampeh betul. Paul ni mati dengan tenang ( menurut penjaga akuarium tempat dia tinggal) sebab punca semulajadi. Nak cakap dah tua, sotong kurita kan boleh hidup lama.. Entah la. Dah ajal kot. hehe.

Mangsa judi dan bookey.


Paul ada fan page kat FB. Ni ha : Official Fanpage Paul.. Masa berita kematian dia disebarkan, fan page ni dapat lebih 150 mesej takziah. antara Ucapannya : "Paul, we will never forget you. We love you," "There will never be an octopus as cool as you again," Pastu Paul ade jugak cakap "It seems, my time has come, finally. Take care everybody. Hugs and don't forget me."  Macam tau2 je kan.


Waktu WC, bukan sahaja pasukan bola yang popular, kadang2 Paul ni lagi femes. hahaha. Sampai ade tilikan yang dia buat, then pasukan yang kalah ugut nak mensushikan si sotong ni. haha. 



Mayat Paul sekarang disejukbekukan sebab nanti nak buat pusara kecil untuk dia. hurmm, sampai macam tu skali. Kat bawah ni, aku letakkan video tilikan final WC oleh si sotong ni..




Nasib baik si Paul sempat ramal yang Rusa akan menang 30hb ni! heheheh


Didoakan agar Paul tenang di sana. RIP..


No comments:

Post a Comment

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views