05 November 2010

Paul II boleh meramal jugak ke???

Minggu lepas, dunia dikejutkan dengan kematian Paul, si sotong  tilik. Hari ini, ada sudah ada penggantinya. Nama diberi Paul juga. Tapi, Paul II. 

Paul II

Paul II ni baru berusia 5 bulan. Dia dilahirkan di French dan kemudian dipindahkan ke Sea Life Centre beberapa minggu lepas dengan harapan, Paul lama a.k.a. Paul I akan dapat 'ajar' Paul II ni cara-cara meramal. Tapi 
malangnya Paul I dah menemui ajalnya dahulu. huhu. So, tak tahu lagi samada Paul II ni akan jadi peramal bola sepak macam Paul I ataupun hidupnya akan berakhir di dalam kuali nanti. hahaha.

 Jadi, Paul II ini ditempatkan dalam akuarium, tempat 
Paul I tinggal dulu. Walaubagaimanapun, tak dapat dipastikan lagi samada Paul II ni akan meramal untuk 
keputusan European Football Championship pada tahun 2012.. Hurmm, lama lagi tu kot..

Nampaknya, si sotong ni macam dah kena 'sumpahan' pulak sebab asek kena meramal je.. Ade lagi la perjudian dan bookey lepas ni.. =.='''
Kepada yang beragama Islam, Janganlah kalian terjebak dengan kegiatan-kegiatan tak bermoral camni okay... Kesian sotong. diperalatkan je..


No comments:

Post a Comment

Recent Visitors

Followers

Visitors

Page Views